top of page

INTERIEURVORMGEVER VOOR INTERIEURS MET EEN VERHAAL

Hey, ik ben Charlotte!

Gediplomeerd én gepassioneerd interieurvormgever, creatieveling en dog mom van Lucie. Ik stel mezelf graag aan je voor, maar leer ook graag jou én je interieurdromen beter kennen.

2022-06-17StudioChar-byJillFotografie-45.jpg
2022-06-21StudioChar-byJillFotografie-105.jpg

Passie, kennis en voeling voor interieur

In 2015 studeerde ik af als interieurvormgever aan de campus Lucas Fay d’Herbe in Mechelen. Nadien deed ik nog een vervolgopleiding grafische vormgeving en webdesign. 

Na enkele jaren ervaring als interieurarchitect bij een maatwerkbedrijf begon het bij mij te kriebelen naar meer! In 2020 heb ik besloten om in bijberoep zelfstandige te worden en in 2022 ben ik in hoofdberoep gegaan. En nog geen dag heb ik hier spijt van! Ondertussen heb ik al heel veel leuke opdrachten mogen realiseren.

Leer me beter kennen.

Het leukste aan een ontwerp is op het einde de VOOR en NA te zien. Dit vind ik toch nog altijd spectaculair en super leuk. De kers op de taart van mijn werk!

Mijn favoriete taak is een goeie uitdaging. Een minimale ruimte dat een maximaal ontwerp nodig heeft. I LOVE it!

In mijn vrije tijd ben ik een echte Bourgondiër. Eten maken en proeven is een nog een passie van mij. Daarnaast wandel en speel ik graag met mijn trouwe lieve viervoeter, Lucie.

2022-06-17StudioChar-byJillFotografie-24_edited.jpg

VOOR PARTICULIEREN

Interieurontwerp en advies voor je woning

Van het kleinste kamertje tot je hele huis: geen ruimte is te klein of te groot om aan te pakken. Wil je je woonkamer laten stylen? Zoek je een ontwerp voor maatkasten, een nieuwe keuken of een badkamer? Ga je bouwen of verbouwen en heb je een iemand nodig om je hierin te begeleiden en alles goed te plannen? Voor elk interieurvraagstuk kan je bij mij aankloppen. Ik neem je onder mijn vleugels om van jouw woning een unieke, gepersonaliseerde plek te maken.

INSPIRATIE MAIL & NIEUWTJES ONTVANGEN?

Vind jij het leuk om 2 x per maand een mailtje te ontvangen met wat er voor ontwikkelingen zijn, waar ik aan heb gewerkt, de allernieuwste items én leuke kortingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang toffe inspiratie mails en zoveel meer van mij!

Bedankt voor de inzending!

VOOR BEDRIJVEN

Interieurontwerp en -styling voor professionele klanten

Mist je winkel, kantoorruimte, B&B of vastgoedproject nog een warme, stijlvolle inrichting? I’m your woman! Vertel me je interieurwensen en ik ga ermee aan de slag. Van advies tot ontwerp en styling: ik ondersteun je bij alle fases van het proces.

bottom of page