top of page
Zoeken

Dagen die ruiken naar zonnecrème

Ah, de #zomer! Die magische tijd van het jaar waarin alles mogelijk lijkt en zelfs je agenda smelt in de zon.


De dagen ruiken naar zonnecrème en je weet dat het officieel zomer is wanneer je tas vol zit met zonnecrème, een handdoek en die zwembroek waarvan je vergeten was dat je hem had.


Elke ochtend begint met de rituele insmeer-sessie. Het is als een workout: je moet je ledematen in vreemde hoeken buigen om te voorkomen dat je eruitziet als een lappendeken van rood en wit.


En dan die heerlijke geur die je herinnert aan vakanties en dat ene jaar toen je dacht dat je kon surfen. Spoiler alert: je kon het niet. Zonnecrèmedagen brengen ook hun eigen avonturen. Zoals het proberen om een strandstoel in elkaar te zetten zonder dat je vingers beklemd raken. Of de epische zoektocht naar die perfecte plek op het strand, ver weg van de kinderen met waterpistolen en de enthousiaste beachvolleyballers.


En dan zijn er de onvermijdelijke zonnebrandcrèmetoestanden. Zoals die keer dat je je realiseerde dat je de achterkant van je knieën bent vergeten in te smeren. Maar het mooiste van alles is dat iedereen hetzelfde doet.


Je ziet mensen die normaal keurig in pak lopen nu in hun zwembroek rondhobbelen met een emmer en een schep en de mooiste schelpen zoeken.


De wereld lijkt wat vriendelijker, wat relaxter, als iedereen een beetje naar kokosnoot ruikt.


Dus geniet van deze dagen die ruiken naar zonnecrème. Lach om de plakkerige situaties en koester de momenten onder de zon.


(Voor je het weet, zitten we weer binnen met wollen truien en warme chocolademelk.

En laten we eerlijk zijn, niemand smeert zich in met sneeuwmancrème.)


©Naiké Costa (Instagram: @naike_costa)


15 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page